ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Είναι πολύ απλό! Μπορείτε να εκτελέσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους, όποιος σας εξυπηρετεί:

  • Ηλεκτρονικά μέσα από το κατάστημα μας προσθέτοντας τα προϊόντα που θέλετε στο καλάθι και έπειτα προσθέτοντας τα στοιχεία αποστολής και πληρωμής στη σελίδα του ταμείου.
  • Τηλεφωνικά στο 2310 555.969 αναφέροντας μας τον κωδικό του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.
  • Μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook, στέλνοντας μας μήνυμα στο Messenger και αναφέροντας μας τον κωδικό του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

Αυτό εξαρτάται από τον όγκο των παραγγελιών που έχουμε την εκάστοτε στιγμή και τη σειρά προτεραιότητας με την οποία έχουν γίνει οι παραγγελίες.

Ο μέσος χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι 1-4 εργάσιμες μέρες.

Εάν είμαστε μέσα στο χρονικό πλαίσιο, μην ανησυχείτε, η παραγγελία σας θα φύγει σύντομα! Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της ηλεκτρονικά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική), με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή με αντικαταβολή μόλις παραλάβετε τα προϊόντα σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τους τρόπους πληρωμής.

Μέχρι στιγμής τα έξοδα αποστολής αναλογούν στα 4.90€ ανεξαρτήτως με το που βρίσκεστε, εντός Ελλάδος. Για αποστολές εκτός Ελλάδος ενδέχεται να υπάρξουν διαφορετικές χρεώσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες συμβουλευτείτε τους τρόπους αποστολής.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως έξτρα χρέωση σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με αντικαταβολή για την παραγγελία σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες συμβουλευτείτε τους τρόπους αποστολής.

Εννοείται! Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε άμεσα κάτι που να είναι απολύτως στα μέτρα και τα γούστα σας!

Για περισσότερες λεπτομέρειες ελέγξτε την πολιτική επιστροφών.

Τα έξοδα αποστολής ρυθμίζονται από την εκάστοτε εταιρία αποστολών και δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβάρυνση σε αυτά από την εταιρία μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τους τρόπους αποστολής.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απολύτως! Όλες οι πληροφορίες από εσάς για τους διακομιστές μας παραμένουν κρυπτογραφημένες με πιστοποιητικά ασφαλείας που εγγυώνται πως δε θα μπορέσουν να υποκλαπούν από κανέναν.

Σαν έξτρα δικλίδα ασφαλείας όλες οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας οπότε ούτε εμείς δεν πρόκειται να γνωρίζουμε ή να σας ζητήσουμε ποτέ τα στοιχεία της κάρτας σας.

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται σε ποιότητα και την άριστη κατάσταση πριν την αποστολή τους. Αν παρόλα αυτά το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να λύσουμε το θέμα σας άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε και την πολιτική επιστροφών.

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει εντός 5 ωρών από τη στιγμή που τη καταχωρήσατε και εφόσον δεν έχει γίνει ήδη η αποστολή της.

Μεταβείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας, επιλέξτε την παραγγελία που επιθυμείτε και ακυρώστε την. Έπειτα μπορείτε να υποβάλετε εκ νέου μία παραγγελία με τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγές στα στοιχεία χρέωσης ή δεν σας εμφανίζετε η επιλογή ακύρωσης, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας από τα κεντρικά μας, σας παραχωρούμε έναν μοναδικό κωδικό παρακολούθησης ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που είναι το δέμα σας που ταξιδεύει.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας, επιλέξτε την παραγγελία σας και έπειτα πατήστε στο κουμπί παρακολούθησης. Η ενέργεια αυτή θα σας μεταφέρει σε μία νέα σελίδα όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το δέμα σας. Εναλλακτικά μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη σελίδα Παρακολούθηση Παραγγελίας και να εισάγετε τον αριθμό παρακολούθησης που έχετε λάβει μέσω email στο αντίστοιχο πεδίο.

Η λίστα επιθυμιών είναι μία σελίδα η οποία σας βοηθάει να μαζέψετε μαζί όλα τα προϊόντα τα οποία σας ενδιαφέρουν με σκοπό να ανατρέξετε μελλοντικά σε αυτά για να μη τα ψάχνετε από την αρχή.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαλέξετε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν εν τέλει χωρίς κόπο και χωρίς να ψάχνετε συνέχεια.

Σε αντίθεση με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα δε θα σας ζητήσουμε να δημιουργήσετε λογαριασμό πριν ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Απλά εισάγετε όλα σας τα στοιχεία σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα πάνω μας.

Η δημιουργία του λογαριασμού σας ολοκληρώνετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και θα σας αποσταλεί ο κωδικός πρόσβασης στο email που μας δηλώσατε για δική σας διευκόλυνση. Αυτό θα σας βοηθήσει στις μελλοντικές σας αγορές ώστε να μη χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία σας σε κάθε παραγγελία.

Κανένα πρόβλημα. Στη σελίδα σύνδεσης υπάρχει η επιλογή “Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης μου” η οποία σας βοηθάει να τον ανακτήσετε εύκολα και γρήγορα. Απλά εισάγετε την διεύθυνση email του λογαριασμού σας και εμείς θα σας στείλουμε έναν νέο κωδικό άμεσα.

ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες σας τις απορίες.