1. Αντικαταβολή

Μπορεί να γίνει η αποστολή των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας την μέθοδο της Αντικαταβολής όπου η πληρωμή γίνεται στον υπάλληλο της εκάστοτε εταιρίας Courrier κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος.

Η υπηρεσία της Αντικαταβολής είναι δωρεάν για αποστολές εντός Ελλάδος και δεν χρεώνεται με κάποιο έξτρα κόμιστρο. Για αποστολές εκτός Ελλάδος ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα αποστολής μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σελίδα με τους τρόπους αποστολής.

2. Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας ο οποίος βγαίνει αυτόματα από το σύστημα και αναγράφεται μετά το πέρας του ταμείου καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχετε δηλώσει και έχετε λάβει την επιβεβαίωση παραγγελίας.

Όνομα τράπεζαςΑριθμός IBANΔικαιούχος λογαριασμού
EurobankGR0802604340000100200200039ΛΥΧΡΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τράπεζα ΠειραιώςGR5101722150005215112390647ΛΥΧΡΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εθνική ΤράπεζαGR8101102230000022300825118ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΧΡΙΔΑΣ

3. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Κατά την διάρκεια παραμονής σας στο ταμείο μπορείτε επίσης να πληρώσετε ηλεκτρονικά, άμεσα και γρήγορα,  χρησιμοποιώντας τη πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα. Χρησιμοποιούμε τη πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς με σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας μία γρήγορη και ασφαλή εμπειρία ηλεκτρονικών πληρωμών.

Αφού επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και πατήσετε «Αποστολή Παραγγελίας» θα μεταφερθείτε άμεσα στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Eurobank με σκοπό να εισάγεται τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Αφού γίνει δεκτή η πληρωμή σας θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στο Ηλεκτρονικό μας Πολυκατάστημα όπου θα αναγράφεται η επιτυχία της παραγγελίας καθώς και τα στοιχεία σας.

Γίνονται δεκτές οι κάρτες από όλες τις τράπεζες αρκεί να είναι ένας από τους παρακάτω τύπους:

  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Σημείωση: Σε περίπτωση που η πληρωμή δεν είναι επιτυχής η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί.

4. Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορεί ο πελάτης, κατόπιν συνεννοήσεως, να έρθει να παραλάβει τα προϊόντα τα οποία έχει παραγγείλει απευθείας από το κατάστημά μας, τις ώρες και μέρες λειτουργίας.

Στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με την χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της τράπεζας σας (VISA, MasterCard) καθώς διαθέτουμε εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών (POS).

Παρατηρήσεις:
  • Το φυσικό καθώς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΔΕΝ δέχεται επί του παρόντος την πληρωμή των προϊόντων με δόσεις – άτοκες ή με οποιονδήποτε άλλο διακανονισμό.
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε Τραπεζική Κατάθεση και δεν εκτελεστεί η πληρωμή εντός τριών (3) ημερών η παραγγελία σας ακυρώνετε αυτόματα από το σύστημα.
  • Η πολιτική της εταιρίας μας ΔΕΝ δέχεται παραγγελίες επί πιστώσει με κανένα μέσο.
  • Το φυσικό καθώς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΔΕΝ δέχεται πληρωμή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας τύπου American Express.
  • Για πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης για χώρες πλην της Ελλάδας ή σε περίπτωση που γίνεται Τραπεζική Κατάθεση από αντίθετα πιστωτικά ιδρύματα ο τελικός πελάτης χρεώνεται τα αντίστοιχα διατραπεζικά έξοδα. Σε περίπτωση μη εμφάνισης τους και εφόσον υπάρχουν τέτοιου είδους έξοδα θα ενημερωθείτε από αντιπρόσωπο της εταιρίας BeStarlet άμεσα. Ως αποτέλεσμα η παραγγελία δε θα μπορέσει να διεκπαιρεωθεί έως ότου εξοφληθεί το συμφωνηθέν ποσό.
  • Όλες οι τιμές που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.

BESTARLET 2024 – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ Γιάννης Φτάρας.