Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε έχετε την δυνατότητα να το κάνετε αντικαθιστώντας το με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ακολουθώντας τις παρακάτω υποδείξεις.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός προθεσμίας επτά (7) ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων.  Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο για το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν το προϊόν βρίσκετε στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του. Για τον λόγο αυτό καλό είναι κατά την παράδοση της παραγγελίας να ελέγχετε την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Σημειώσεις:
– Σε περίπτωση επιθυμίας επιστροφής των χρημάτων στον πελάτη αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και συναίνεσης από τον αρμόδιο του τμήματος αποστολών της εταιρίας.
– Σε περίπτωση αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος εκδίδεται λιανική απόδειξη, στην περίπτωση που επιστραφεί το προϊόν αυτό, το Φ.Π.Α. δεν επιστρέφεται στον πελάτη.
– Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη εκτός από την περίπτωση που γίνει μη αποδοχή του προϊόντος κατά την παράδοση από την εταιρία μεταφορών.
– Σε ουδεμία περίπτωση αίτησης επιστροφής των χρημάτων δε περιλαμβάνονται τα αρχικά έξοδα αποστολής.
– Οι ειδικές παραγγελίες – όπως τυπώματα σε είδη ρουχισμού, και άλλα προϊόντα τα οποία γίνονται κατόπιν παραγγελίας στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη – δεν είναι δυνατόν να επιστραφούν, να αντικατασταθούν με άλλο προϊόν, χρηματικό αντίτιμο ή οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Ελαττωματικά προϊόντα

Εάν το  προϊόν που παραλάβατε διαπιστώσετε ότι έχει κάποιο  ελάττωμα μπορείτε να μας ενημερώσετε για να την επίλυση του προβλήματος. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος και αφού διαπιστώσουμε ότι το λάθος οφείλετε στον κατασκευαστή αναλαμβάνουμε κατόπιν δική σας επιθυμίας είτε την αντικατάσταση του είτε την επιστροφή των χρημάτων σας η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών* από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.
* Η παραπάνω ημερομηνία αντικατάστασης  είναι ενδεικτική και δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια.

Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται διεξοδικά πριν την παράδοση τους στην εκατοστέ συνεργαζόμενη εταιρία μεταφοράς – εγγυάται η νεότητα τους και πως βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Ως αποτέλεσμα όλα τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και κίνδυνο του πελάτη.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις ισχύουν όπως φαίνονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας και ενδέχεται να μεταβληθούν χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση του πελάτη ή του τελικού κοινού.

BESTARLET 2024 – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ Γιάννης Φτάρας.